VDHI deelt het nieuws dat zij nog steeds trots zijn dat ze al meer dan vijftien jaar een erkend leerbedrijf zijn. Deze erkenning benadrukt de toewijding van VDHI aan het bevorderen van groei in de elektrotechnische sector en het bieden van leerzame kansen aan opkomend talent.

In de rol van erkend leerbedrijf in elektrotechniek openen VDHI en VDHO de deuren voor studenten die praktische ervaring willen opdoen binnen dit dynamische vakgebied. Deze stap onderstreept het belang dat wij hechten aan het delen van technische kennis, het stimuleren van innovatie en het leggen van een sterke basis voor toekomstige professionals.

Jack en Wilfried van den Heuvel benadrukken het strategische belang van deze erkenning: “In de dynamische wereld van elektrotechniek is het cruciaal om te investeren in de volgende generatie vakmensen. Als erkend leerbedrijf kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan de professionele ontwikkeling van monteurs.”

Het leertraject biedt studenten de gelegenheid om dieper in te gaan op praktische elektrotechnische toepassingen, hun vaardigheden te verfijnen en zich voor te bereiden op een succesvolle carrière in deze tak.

Ben jij geïnteresseerd in een stage bij VDHI of VDHO? Neem dan contact op met:

Iris Kissen – van Donschot
Mail bel of stuur een WhatsApp berichtje naar:
+31613109729
iris@vdhf.nl

Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Lees meer

Gerelateerde items