PRODUCTINFORMATIE

Security systemen

Inbraakbeveiliging: Bescherming voor uw bedrijf of woning
In Nederland komen helaas inbraken maar al te vaak voor. Om uw bedrijf of woning te beschermen tegen de gevolgen van inbraak, is het belangrijk om het gebouw te voorzien van inbraaksignalering. Een goed beveiligingssysteem minimaliseert dergelijke risico’s.

Wij bieden u, indien gewenst in samenwerking met een partner, een merkonafhankelijk pakket op het gebied van:

Inbraakbeveiliging:
Of u nu op zoek bent naar een betrouwbaar beveiligingssysteem voor uw thuis of bedrijfspand, wij kunnen dit voor u verzorgen van ontwerp en aanleg tot volledige realisatie. Ons merkonafhankelijke karakter stelt ons in staat om, indien nodig, op verschillende systemen en werkzaamheden in te zetten. Daarnaast kunnen we het systeem in bedrijf stellen en een gebruikersinstructie geven aan uw klanten. Natuurlijk kunnen we ook het onderhoud van uw beveiligingssysteem op ons nemen. VDHI is een Dekra gecertificeerd BORG technisch beveiligingsbedrijf.

Camera beveiligingssystemen:
Camera’s worden steeds geavanceerder, met functies zoals kentekenherkenning, gezichtsherkenning, personentelling, dwaaldetectie en objectdetectie. Wij kunnen verschillende soorten camera beveiligingssystemen voor u realiseren, zelfs in Full HD-kwaliteit. Deze systemen kunnen bediend worden via een centraal scherm, smartphone of tablet, zodat u overal kunt bekijken wat er in uw bedrijf speelt.

Toegangscontrole:
Als u controle wilt hebben over wie wanneer toegang heeft tot welke ruimte, zijn er talloze oplossingen beschikbaar. Denk aan het verlenen van toegang middels een code, pasje of zelfs biometrie. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van dergelijke systemen voor diverse opdrachtgevers.

Intercomsysteem:
Of u nu een standaard intercomsysteem, modulair systeem of draadloos systeem met of zonder camera wilt installeren, wij kunnen dit voor u verzorgen. We bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Bij VDHI BV streven we ernaar om uw veiligheid en gemoedsrust te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies op maat.

BELANGRIJKSTE

Speerpunten

  • Inbraakbeveiliging
  • Merkonafhankelijk pakket
  • Ontwerp, aanleg en realisatie
  • Systeeminbedrijfstelling en gebruikersinstructie
  • Onderhoud van beveiligingssysteem
  • Dekra gecertificeerd BORG technisch beveiligingsbedrijf
  • Camera beveiligingssystemen (met geavanceerde functies)
  • Toegangscontrole (code, pasje, biometrie)
  • Intercomsystemen (standaard, modulair, draadloos)
  • Maatwerkoplossingen