VDHI viert dit jaar trots haar 20-jarig jubileum!

Als dank voor de inzet en bijdrage van het succes van VDHI én VDHO besloten Jack en Wilfried om alle medewerkers te trakteren op een volledig gedekte reis naar Tirol!

Wilfried van den Heuvel deelt zijn enthousiasme over deze mijlpaal: “Het behalen van het 20-jarig jubileum is een moment van dankbaarheid. We realiseren ons dat ons succes verbonden is met het harde werk en de toewijding van ons geweldige personeel. Als blijk van waardering en erkenning willen we samen dit jubileum vieren en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.”

De reis naar Tirol biedt niet alleen ontspanning en plezier, maar ook de mogelijkheid voor het team om samen te komen, te genieten van de prachtige omgeving en het succes van de afgelopen twee decennia te vieren.

VDHI kijkt met optimisme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor innovatie en excellentie in elektrotechniek. Het bedrijf erkent dat het succes van de afgelopen 20 jaar te danken is aan het harde werk en de toewijding van het gehele team, en ziet deze reis als een welverdiend gebaar van dankbaarheid.

Lees meer

Gerelateerde items