Wij zijn gespecialiseerd in verschillende

disciplines

VDHI BV, uw merk onafhankelijke installateur, is gespecialiseerd in verschillende disciplines:

  • Duurzaamheid
  • Elektrotechniek
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Securitysystemen
  • Data- en telefoonnetwerken

Bij VDHI bieden we op maat gemaakte oplossingen voor al uw behoeften. We werken op twee verschillende manieren:

  1. Projectmatig: Hierbij wordt vooraf een prijs afgesproken waarvoor onze monteurs aan de slag gaan. Dit kan inclusief of exclusief materialen zijn. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat alle betrokken partijen weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Als merkonafhankelijke installateur kiezen we het merk dat het beste bij uw situatie past. Tijdens het project houden we de klant of opdrachtgever regelmatig op de hoogte van de voortgang.
  2. Inlenen van monteurs: U kunt bij ons monteurs inhuren op uren basis, meestal in koppels en inclusief auto en gereedschap. Onze monteurs hebben ruime ervaring, zijn in het bezit van een diploma basisveiligheid en hebben een verklaring van betrouwbaarheid. Naast het inhuren van monteurs op urenbasis kunnen we ook materialen leveren indien gewenst.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om werkvoorbereiders, inbedrijfstellers en tekenaars in te huren, zowel op uurbasis als op projectbasis.

Bij VDHI BV streven we ernaar om hoogwaardige installaties en diensten te leveren die aan uw specifieke eisen voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten, of voor een persoonlijk advies op maat.