VDHI BV, Tel. 085-2736746, Titaniumstraat 2, 6031 TV Nederweert, Email info@vdhi.nl

Onze organisatie

VDHI BV is een jonge, flexibele en moderne organisatie, welke is opgericht in 2004 door de broers Jack en Wilfried van den Heuvel. Hieruit is dan ook de afkorting VDH ontstaan. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de branche hebben de broers dit familiebedrijf opgericht met als doelstelling dienstverlenend te zijn voor zowel individuele installatiebedrijven als landelijk werkende bedrijven op het gebied van gebouwinstallaties. Wij werken op dit moment met een veertigtal vaste medewerkers volledig uitgerust met bedrijfsauto's en elektrische- en handgereedschappen.

Bij de VDH organisatie behoord sinds 2012 ook VDHU BV (VDH Uitzendorganisatie) met de traditionele disciplines Uitzenden-Detacheren-Payrolling en welke is aangesloten bij de NBBU en SNA gecertificeerd is. Via dit bedrijf is het natuurlijk ook mogelijk gekwalificeerd personeel in te lenen. In 2018 is hier ook VDHO BV bijgekomen met de disciplines assemblage Oxyhydrogen machines-Solar systems – Batteries. Dit alles te vinden onder Duurzaamheid.

Waarom u voor ons kiest
Wij bieden u gekwalificeerde en enthousiaste monteurs voor uw projecten of op inleenbasis. Wij richten ons zowel op particuliere instellingen als op het bedrijfsleven uit heel Nederland en een gedeelte van België en Duitsland.
Ons motto is: vakmanschap en flexibiliteit.

Certificeringen
Ons succes is mede te danken aan het hoge kennisniveau van zowel onze binnendienst als onze monteurs. Wij besteden jaarlijks veel aandacht aan opleidingen en kwaliteit. Wij zijn in het bezit van alle certificaten om als erkend installatiebedrijf te mogen opereren.

VDHI BV Certificaten 


 


 


  


 


 


 


VDHU Certificaten